ÉPÍTÉSZ IRODA BUDAPEST

Az általunk működtetett építész iroda Budapest és környékén élők számára könnyen megközelíthető helyen várja építtetőit. Szolgáltatásunk széleskörű: kívánságra a tervezés feladatait teljes körűen látjuk el. Több mint egy évtizedes tapasztalatunk, elhivatott lelkesedésünk és szakértő csapatunk építész irodánkat Budapest és környékén, illetve szerte az országban elismert és keresett céggé tette. Megbízható társtervezői csapattal rendelkezünk, akikkel sok éve együtt dolgozunk.

Építész iroda, ahol a munkák nem pusztán a tervek elkészítéséig tartanak: olyannyira együtt élünk munkáinkkal, hogy abban az esetben vállaljuk el a megbízást, amennyiben módunkban áll végigkísérni az alkotási folyamatot egészen odáig, hogy a házat övező kert újonnan beültetett növényvilága "kivirul". Építtetőink folyamatosan számíthatnak ránk, építész irodánk minden felmerülő problémára megtalálja a megoldást.

Képesek vagyunk arra, hogy megrendelőink álmait egységes képekben lássuk, és élethű 3 dimenziós látványtervekkel ezt az építtetőink számára is megmutassuk. Egy építész iroda melynek precíz, lelkiismeretes munkája hozzájárul ahhoz, hogy az elkészített ház a látványterveknek megfelelően valósuljon meg.