Modern építészet

A modern építészet – amelyet építész irodánkkal képviselünk – gondosan elemzi, hogy valójában mire van szüksége az embernek, és az anyag, a kő, a fa, a fém, – hogyan képes ezt az igényt letisztult formában kielégíteni. Ugyanakkor a modern építészet teljesítette ki az ember azon vágyát is, hogy lakótere a lehető legintenzívebben találkozzon a természettel. Időtálló forma és hangulat: egy 80 éve épített hasonló stílusú ház fényképét nézegetve tíz emberből kilenc azt tippelné, hogy az épület néhány éves csupán – az az egy pedig, aki távolabbra helyezi az esetleges építési időt, tudja, hogy a modern építészet lefedi a teljes 20. századot.

Csapatunk rajong a modern építészet alkotásaiért – azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a természettel tökéletes összhangban élő, általunk tervezett családi házak különlegessé tegyék a benne élők hétköznapjait!

Minden megalkotott ház új kreatív kihívás számunkra. A lakótér és a természet összekapcsolása – mint a modern építészet egyik legfőbb jellemzője – csodálatos megoldásokat hoz: a hatalmas üvegfelületek által biztosított természetes fény, a teraszburkolat kertbe történő kifutása, a házat körbevevő növényzet, kavicságy, a tolóajtók, a kerti tó vagy folyóka, a víz és tűz elemeinek a házba integrálása mind-mind annak lehetősége, hogy a lakótér és a természet szorosan összefonódva szolgálja lakóit. Ahogy megrendelőink fogalmaznak gyakorta: "Olyan, mintha mindig nyaralnánk..."